Spisested

& Pøbb

Velkommen

til Mosvik Brygge, en gammel kaie m/ pakkhus som ble bygget i Bull sin tid på Vinje Bruk.  Plassen har blitt restaurert og drives i dag med retter på menyen fra egen produksjon og fisk fra Trondheimsfjorden. Plassen har sitteplasser inne med god sjøutsikt og det er mange bord ute på kaihodet. Her er også gjestebrygge og overnatting. Vi har alle rettigheter.

Bryggas Signaturretter

Skarnsundburger

Fiskeburger med råvarer fra Skarnsundet og grønnsaker fra Ystgård gartneri. Godt og kortreist.

Bryggas Pizza

laget med råvarer fra bygdas flotte utmark. Elgbiff/elgkjøttdeig, kantareller på tynn og sprø italiensk bunn.

Gammel-Gunhilds fiskesuppe

På bestilling serveres denne fiskesuppen krydret med historie av selveste Obersten. Den smaker utsøkt til hveteølet «Oberst Bull øl» laget på gårdsbryggeriet på Inderøy, nærmere bestemt brødrene Kvam på Utøya.

kyllinglår fra bakerovn

Nært, kjært, trygt og godt – Ekte råvarer

Bjørn Winje og Ann kristin Damås driver kyllingproduskjon på Norvik østre ( Ytterøya) på helårsbasis og på sommeren holder de åpent på den gamle damskipkaia ved gamle Mosvik sentrum, Vinjesjøen. På hjemgården til Bjørn fores det opp slakteokser og kylling som blir brukt på menyen til Mosvik Brygge. Her er få retter med råvarer fra egen produksjon og Trondheimsfjorden.